T a c k !

Tack, tack och återigen tack för en fantastisk releasekväll på Kolingen i lördags. Efter 22 år som orkester fick vi tillsammans med bästa XTC Productions äntligen kröna Trabants (som blev Trabbants) resa, med ett fysiskt fullängdsalbum. 

Tack till dig som var med om att förgylla denna Trabbantkväll med din närvaro, i ett skönt och trevligt mingel. Tillsammans fyllde vi lokalerna väl och det såg ut som vi trivdes riktigt bra allihop. Tack också för fina och varma lyckhälsningar från dig som befann dig annan plats denna kväll.

Ytterligare tack till dig som supportat och uppmärksammat oss under under resans gång då vi jobbat med skrivandet och inspelningarna.

Tack alla fina medverkande Trabbantmusiker och team, vi som stod på och intill scenen denna kväll, vi som medverkar på plattan och vi ramlar in och ut i orkestern, nu- förr- och framåt i tiden.

Tack till XTC-Productions för en fantastisk rolig och spännande resa och för engagemang, värme och briljans.

Tack också till albumet för att du nu finns till, laddad med toner och ord, från tänkande kännande och kunniga människor av kött och blod. Lycka till albumet, på din en egen resa därute. Vi hoppas du får många möten med nya och bekanta lyssnare och att du frambringar många sköna tankar och stunder.

Tack
Trabbant

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *