Reunion Botkyrka 2018

Inspelning pågår, Ulf Wahlberg

Nu är första singelsläppet nära. ”En Tavla som hänger på sned” ligger färdigmixad och väntar på att distribueras ut i sommarsverige.

Ytterligare tio låtar träder nu fram ur sina visionsstadier och har fått egna liv, egna personligheter. Det är som att möta nya vänner på något vis.

Ulf Wahlberg, är musiken själv, med sin oändlighet är Ulf ciceronen som med sina musikaliska vyer och insatser lite grand omvandlar Trabanten till en tidsmaskin, med vilken vi inte bara reser mellan olika tidsepoker. Med trovärdigheten i behåll tar vi oss även till platser och tider där ingen varit… ännu.

I ”Oslipad Diamant” hör du hur Trabanten, mjukt och fint rullar över kullerstenarna, in på Mosebacke torg med den 60- och 70-talsmålande Hammonden i framsätet. Väl parkerad på torget i denna nära-film-upplevelse bjuds vi på en total scenförändring då dragspel och klarinett tar över showen. Allt under ledning av musik-mäster-regissören Ulf Wahlberg. Tack för allt hittills. Trabanten närmar sig början till något riktigt kul.

Trevlig Helg önskar tidsresenärerna i Trabant

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *