Och årets julklapp är naturligtvis…

”Kaffet står på”. Ett album med 12 nyinspelade originallåtar från Trabbant, med lika många musikpersonligheter, varav några vi känner igen som musiker och medlemmar från/i Sveriges genom åren stolta flaggskepp – Secret Service, Wasa Express, Attack och Cornelis Vreeswijk.

Micke Wallin, programledare på Radio Viking:

”Kaffet står på… heter bandet Trabbants (som vänt sina två B i loggan tvärt emot ABBA:s logga) första CD. Det är en skiva som inte lämnar någon oberörd. Bandets ledare, Mikael Christensen har med sin text och musik åstadkommit en intressant och välljudande skiva för en bred publik. Texter som såväl musik är mycket välarbetade och det är inte för intet som de är med på Svenska Närradions topplistas översta skikt.

En intressant musikeruppsättning i bandet med såväl bastuba, cello, ukelele samt munspel förutom en mer traditionell sättning med gitarr, bas, trummor samt blås bidrar till att Trabbant låter som… Ja, Trabbant! Att man sedan har med sig Ulf Wahlberg från Secret Service, Ola and the Janglers på synth samt att man snickrat ihop plattan i hans studio, XTC Studios AB har knappast gjort det sämre!”

Radio Viking 101,4 tar av sig kepsen och bugar för en härlig platta som vi kommer höra mer av och delar ut 4 av 5 radioapparater!
📻📻📻📻

Micke Wallin
Radio Viking 101,4″

Smakprov från Albumet ”Kaffet står på” Väntat på regnet så länge

 

Ny video med Trabbant.Det visar sig att Trabbant hamnar på en hedrande sjätteplats på Närradiolistans ÅRSLISTA 2018 med "Väntat på regnet så länge". Det vill vi fira med en ny video. Dela gärna <3

Publicerat av Trabbant Onsdag 24 april 2019

 

Beställ CD: här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *